Szöveg és tartalom

- Szolgáltatások-

Számomra nem kérdés, hogy profi vagy a saját területeden, tökéletesen ismered termékeid, szolgáltatásaid, szakmád. Napi szinten sok órát foglalkozol ezzel, a fejedben már óriási tudás és rengeteg fogalom, kifejezés halmozódott fel. Pici írói affinitással talán meg is írnád a szövegeid weboldalad, webshopot számára.

Biztos vagy benne, hogy azt egy laikus, egy „átlagember” is értené?

A szakszavak, kifejezések, speciális fogalmak számodra teljesen egyértelműek, azonban a vevőd, olvasód számára mind idegen, és mivel nem érti, elbizonytalanodik – majd tovább is áll az oldaladról.

Többek között ezért érdemes szövegírót megbíznod!

Mondandód lényegét olyan informatív szövegkörnyezetbe csomagolom, hogy érthető legyen a mindenki számára, olvasmányos, tartalmas formában.

Kérj ajánlatot, ha szükséged van szövegírói munkámra!

új weboldalad szövegének megírása, vagy meglévő honlapod tartalmának újrafogalmazása esetén

blogcikkeket szeretnél közzétenni

közösségi médiában posztolnál

termékleírás, reklámszöveg kellene webshopod számára.

Alapvetően könnyedebb stílusú, átlagos kutatással járó, elsősorban hétköznapi emberek számára szánt cikkeket írok, közérthetően, terméket, szolgáltatást bemutatva, illetve forgalmat fellendítő posztokat, érdekes blogbejegyzéseket készítek kért témában.

Hogyan tudsz velem együtt dolgozni?

Ha teljes mértékben rám bízod a szövegelést, akkor először alaposan kikérdezlek. Megbeszéljük a témát, a stílust és a kulcsszavakat is összeszedjük, amelyekre a téma épül. Megírom a cikket, amit átküldök neked, ellenőrzésre. Amennyiben vannak javaslataid, változtatás vagy további ötletek formájában, visszaküldöd nekem. Kérlek ne a szövegbe írj bele, inkább külön sorold fel ezeket. Vedd figyelembe, hogy maximum három alkalommal változtatok, ne fussunk felesleges köröket.
Ha mégis magad próbálkoznál az írással, az sem gond. Az elkészült anyagodat átküldöd nekem, megszerkesztem, megjegyzéseket, javaslatokat, esetleg kérdéseket fűzök hozzá, aztán visszaküldöm neked. Ezeket vagy elfogadod vagy visszautasítod, a te döntésed. Ebben az esetben is maximum három alkalommal lektorálom a szöveget.

Figyelem! Fontos!

Kérlek, ne raboljuk egymást idejét, ha speciális, erősen szakmai (pl. orvosi, jogi) szövegre van szükséged. Ebben az esetben javaslom számodra kifejezetten ezekkel a témákkal, területekkel foglalkozó szakember felkeresését.
Nem vállalom pornográfiával, szerencsejátékkal, alkohollal, kábítószerekkel, cigarettával, piramisjátékkal, gyanús pénzügyi tevékenységgel kapcsolatos cikkek megírását!